top of page
  • Yazarın fotoğrafıDilan Azad

Kızılay Piyano Kursu Ankara

Ankara'da Kızılay piyano kursu araştıran öğrenci adaylarımız için Kavaklıdere'de bulunan piyano dersleri hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum.


Öncelikle derslerimiz her yaşa uygun olacak şekilde farklı seviye ve farklı yaştaki tüm öğrencilere hitap edecek şekilde düzenlenmiştir. Örnek verecek olursak yaş grubu küçük ve yeni başlangıç seviyesinde öğrenciler için onları derslere daha çok çekebilecek metot ve yöntemlerle dersleri en eğlenceli ve öğretici hale getirdik. Yetenek sınavlarına hazırlık ve daha ileri seviye ders almak isteyen kişilerde ise güncel sınavlara ve sorulara yönelik metotlarla ve çalışma programları ile dersleri yakından takip ediyoruz. Ankara piyano kursu için sizlere birebir özel ders sunarken dikkat ettiğimiz en önemli nokta tamamen ticari kaygılardan uzak sanata yönelik sizleri en hızlı şekilde müziğe çekmeye yönelik ders programlarıdır diyebiliriz. Ders programlarımızda ve çalışma etütlerimizde öğrencileri derse ve müziğe daha çok alıştıracak teknik, eser ve eşliklerle renklendirmeye özen gösteriyoruz.


Kızılay piyano kursu, Çankaya da Kavaklıdere'de bulunmaktadır. Konum itibarı ile hem Kızılay hem de Tunalı caddesine yürüme mesafesindedir. Ulaşımı kolay ve otopark sorunumuz yoktur.



Ankara Kızılay'da Birebir Özel Piyano Kursu İçin
Çankaya Kızılay Piyano Kursu

Kızılay Çankaya Özel Birebir Piyano Dersi


Dersler için bilgi almak isteyen öğrenci adaylarımıza özel ücretsiz demo/tanışma dersinden faydalanabileceklerini hatırlatmak isterim.




Çankaya Kızılay'dan yürüme mesafesi olan adresimize gelmek için sitemiz üzerindeki iletişim bilgilerinden veya buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

34 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page